Marte va retrograda între 30 octombrie și 12 ianuarie în semnul Gemenilor. Daniela Simulescu: Vom descoperi că adevărata schimbarea începe cu noi
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, anunță ce urmează în perioada următoare.

„Marte va retrograda între 30 octombrie și 12 ianuarie în semnul Gemenilor. Și pe parcursul acestui tranzit va face careu cu Neptun. Știți care va fi prima tendință? Aceea de a încerca să îi schimbăm, modificăm, transformăm pe cei apropiați. După voia noastră. Dar după cum mi-am dat seama pe proprie piele, vom descoperi că adevărata schimbarea începe cu noi. Și că, atunci când vom reuși, s-ar putea să nu îi mai vrem deloc pe cei cărora voiam să le aducem “îmbunătățiri””, a scris Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: Horoscop, sâmbătă, 15 octombrie 2022

Horoscop zilnic. Ne apropiem de un trigon Marte-Soare. 

Soarele se apropie de un trigon cu Marte, ceea ce înseamnă că vom avea un weekend mai activ. Vom fi dornici de socializare, de împărtășirea ideilor și de schimb de experiență. Cu un marcaj așa puternic în Balanță (Soare, Mercur, Venus), vom merge și pe calea diplomației, corectitudinii și a armoniei. Sunt zile foarte bune și pentru a ne ocupa de redecorare.

Berbec

Ești susținut și validat de către apropiați. Și astfel reușești să te ocupi în timp și cu succes de toate treburile gospodărești sau profesionale. 

Taur

Cauți metode prin care să eficientizezi orice proces legat de muncă. Parcă nu vrei să te ocupi de proiectele grele astăzi. 

Gemeni

Indiferent că muncești sau nu, astrele îți recomandă ca în timpul liber să te ocupi de un proiect creativ. Ceva ce îți place. 

Rac

Îți face plăcere să te ocupi de chestiunile familiei. S-ar putea să ai un sfat prețios și pentru prieteni sau apropiați. 

Leu

Astăzi trebuie să te plimbi și să vorbești mult! Altfel, vei avea o zi tare neplăcută. Te vei plictisi și te vei plânge. 

Fecioară

Astrele chiar te invită să faci unele cheltuieli, chiar dacă îți este teamă. Însă fă bine și prioritizează-le pe cele pentru tine!

Balanță

Cu Soarele, Venus și Mercur, toate în semnul tău, putem spune că astrele sunt de partea ta. Depinde doar de tine cum vei folosi darurile lor. 

Scorpion

Dacă nu îți ies unele planuri, este pentru că s-ar putea să tragi de tine. Organismul are nevoie de odihnă, nu de un program super încărcat.

Săgetător

Cu cât mai mulți oameni în jurul tău, cu atât mai multă confuzie. Iar partenerul s-ar putea să se simtă cam ignorat din cauza ta. 

Capricorn

Velocitatea pe care o ceri celorlalți s-ar putea să fie exagerată. Cel mai bine ar fi să testezi mai întâi pe propria piele. 

Vărsător

Astrele vor ca tu să înveți de la alții ceva. Fie porți discuții cu oamenii mai înțelepți din familie, fie participi la un curs online sau offline. 

Pești

Se întâmplă multe evenimente ciudate în jurul tău. Cel mai bine ar fi să stai cât mai detașat, să nu te implici dacă nu ți se cere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel