Marte intră în Taur. La ce trebuie să se aștepte zodiile până pe 20 iulie
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Marte, planeta acțiunii, intră în cel mai pragmatic semn al zodiacului. Previziuni astrologice.

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va petrece până pe 20 iulie. Știm deja că Marte reprezintă forța, furia, motivația. Ei bine, atunci când pășește într-un semn de pământ și cu simț practic, multe dintre acțiunile noastre vor fi frânate. Pentru că vom avea nevoie de stabilitate și siguranță. Luptele pentru resurse vor fi mai intense, iar nivelul de posesivitate crescut. Altfel spus, vom acționa întotdeauna cu un interes. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua. Până pe 20 iulie așteaptă-te la tot felul de cheltuieli, mai mici sau mai mari. Lui Marte îi place să producă surprize și să te facă să crezi că, dacă nu acționezi imediat, sigur vei avea de pierdut. Dar îți poate aduce și idei despre cum să îți îmbunătățești situația financiară. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte va fi în vizită în semnul tău. Și vine cu multe cadouri. În primul rând cu o porție sănătoasă de energie. Nu vei avea stare deloc. După care, vei deveni super competitiv, fapt ce te va ajuta la serviciu. Dar nu neglija și furia pe care trebuie să o consumi într-un fel sau altul. Nu îți place nimic spontan, dar acum te vei obișnui cu gândul. 

Citește previziunile pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel