Data publicării:

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
În mitologie, Marte este asociat lui Ares, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este are legătură cu confortul, resursele și ritmul personal. Cât timp Marte va tranzita semnul Taurului, accentul va pica pe lupta pentru siguranță.

Marte nu se simte bine în acest semn. Lui Marte îi place furia, agresivitatea, iar arhetipul Taurului îi cere să fie mai temperat. Va trebui să fim răbdători și să lucrăm cu resursele pe care le avem.

Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu „o frână”.

Patru zodii vor avea cel mai mult de suferit: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, s-a dus în casa a doua. Să ne amintim că, în ultimul timp, casa a doua a fost oricum destul de vizitată. Marte îți grăbește anumite cheltuieli, unele fiind deja în planul tău, altele doar le bănuiai. Dacă nu le faci de bunăvoie, se poate întâmpla ceva care te pune pe jar. Marte se pricepe să facă ravagii și să producă furtuni. Dar te sprijină și să monetizezi. Găsești resurse prin care să îți îmbunătățești veniturile.

Taur/Ascendent în Taur

Acest tranzit este important pentru tine. Marte este în semnul tău! Te ambiționează, te împinge de la spate și te grăbește. Chiar ai nevoie de asemenea impulsuri! Recomandarea pentru tine este să faci cât mai mult sport. O să ai și energie pentru asta! Dar defectul cel mai mare al lui Marte este furia. Așadar, așteaptă-te la frustrări și la o senzație că ești în criză de timp.

Citește în continuare pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel