Marte în Capricorn, influență pentru toate ZODIILE. Pentru unii e minunat, pentru alții vine cu multe tensiuni și certuri
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay Aynur Zakirov
foto pixabay Aynur Zakirov
Marte intră în 24 ianuarie 2022 în semnul Capricornului. 

Va sta acolo până în 6 martie 2022. Astrosens.ro scrie că Marte în Capricorn va fi ca un șef care ne va ajuta să ne organizăm viața și să punem lucrurile în mișcare, căutând soluții la toate problemele amânate sau ignorate. Tranzitul ne va obliga să luăm decizii radicale, cu efecte pe termen lung. Pe de-o parte vom dori să fim șefi într-un domeniu al vieții noastre, pe de altă parte, ni se vor părea nedrepte unele decizii care ne vor afecta, pentru că nu vom di singurii care vom lua decizii. 

Nativii zodiei Taur vor avea de pierdut dacă vor fi inflexibili, Gemenii iau decizii financiare în familie, pentru Raci se anunță conflicte în cuplu. Pentru Fecioare și Scorpioni, va fi o perioadă minunată. 

Iată cum ne va afecta Marte în Capricon în funcție de zodie: 

Berbec

Marte va tranzita casa a 10-a. Marte în Capricorn se simte bine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te confrunţi cu autorităţile din viaţa ta fie şefi, fie părinţi, fie parteneri sau instituţiile cu care lucrezi, cu oameni intransigenţi sau chiar tu să fii mult mai axat pe acţiune, pe decizii fără să îţi pese de ce zic unii şi alţii. S-ar putea să fii considerat poate prea dur, că împingi prea mult lucrurile. Asta pentru că şi tu ştii că te ciocneşti de anumite persoane şi nu mai ai timp să faci compromisuri.

Marte prin casa a 10-a poate veni şi cu decizii la nivel profesional. Poate vrei un loc mai bun, poate vrei să ţi se dea mai multă putere şi poate o ceri, poate ţi se oferă mai multă responsabilitate.

Cu Marte în Capricorn nu mai merge, trebuie să fii şef în viaţa ta.

Atenţie! Marte în casa a 10-a e bun şi în mediul familial. Să fii tu cel care ia decizii în locul celor dragi care trec prin momente grele. Adică nu mai stai să le accepţi una alta. Zici "asta facem şi vedem de aici încolo. Dacă nu aţi fost în stare să luaţi o decizie, o iau eu".

Deci, pe zona profesională, Marte vă face mai bossy, dar puteți folosi această energie oriunde trebuie luate decizii importante în viaţa voastră. Nu mai zicem de furie, de agresivitate, de tensiune. Le ştiţi.

Citește aici previziunile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel