Marte, conjuncție cu Chiron în Berbec. De ce te afectează chiar pe tine. Daniela Simulescu, informații în premieră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Pe 14 iulie, Marte face o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului. Ce înseamnă acest lucru explică astrologul DCNews, Daniela Simulescu, într-o emisiune specială.

„Pe 14 iulie, Marte (acțiunea) face o conjuncție cu Chiron retrograd (rana care nu se poate vindeca) în semnul Berbecului, cel care nu renunță deloc. Acest aspect scoate la iveală traume legate de identitatea noastră, modul în care ne manifestăm, dar și de blocajele dobândite în copilărie”, a spus Daniela Simulescu, explicând ulterior: „Mă refer la clipele în care părinții credeau că eram râzgâiați atunci când spuneam da sau nu la cerințele lor. Ori noi nu eram râzgâiați, ci pur și simplu conștienți de nevoile noastre adevărate.”

„Conjuncția se va resimți pe durata întregii săptămâni și îi va activa mai ales pe cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn în astrograma personală”, a precizat Daniela Simulescu.

Aflați mai multe informații interesante de la Daniela Simulescu în cadrul emisiunii pe care DCNews o va difuza marți, începând cu ora 10.00. Poate fi urmărită, ca de obicei, și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel