Mars, printre cele mai bune locuri de muncă dintre multinaţionalele din Europa
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mars a fost desemnată printre cele mai bune locuri de muncă dintre multinaţionalele din Europa, obținând locul 2 la ceremonia de decernare a premiilor Great Place to Work 2018, ce a avut loc joi, 14 iunie, la Atena.

Este al treilea an consecutiv în care compania Mars se clasează printre cele mai bune locuri de muncă multinaţionale din Europa, iar acest lucru este dovada devotamentului companiei față de angajații săi – numiți Asociați - dar și a dedicării, pasiunii și creativității cu care aceștia contribuie la munca lor zilnică.

Mars este convinsă că performanța unei companii depinde de bunăstarea oamenilor săi și se angajează să le ofere cel mai bun mediu de lucru posibil, oriunde ar lucra în lume și oricare ar fi poziția lor în companie.

Declarații Michael Ryan

"Aceasta recunoaștere și faptul că ne aflăm în top pentru a treia oară consecutiv este o realizare incredibilă pentru compania noastră și o dovadă despre cum ne urmăm principiile și valorile în fiecare zi. Sunt mândru de acest premiu pentru că arată cum ne simțim lucrând la Mars și ce înseamnă efortul nostru zilnic pentru a fi mai buni. Asociații sunt esența afacerii noastre", a declarat Michael Ryan, Președinte Regional Multisales.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel