Marocanul suspectat că i-a omorât pe îndrăgostiții de la Iași, audiat de polițiști. Tatăl fetei ucise: Eu nu cred că a fost doar unul singur - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Marocanul suspectat că i-a omorât pe îndrăgostiții de la Iași, audiat de polițiști. Tatăl fetei ucise: Eu nu cred că a fost doar unul singur / Foto: Facebook Poliția Română
Marocanul suspectat că i-a omorât pe îndrăgostiții de la Iași, audiat de polițiști. Tatăl fetei ucise: Eu nu cred că a fost doar unul singur / Foto: Facebook Poliția Română
Marocanul suspectat că i-a omorât pe îndrăgostiții din Iași va fi audiat astăzi de polițiști. 

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul marocan considerat principalul suspect în dublul asasinat comis la Iași a ajuns miercuri seara în România. El a ajuns în arestul poliției după ce a fost extrădat din Italia, iar astăzi, la ora 13, Ahmed Sami El Bourkadi va fi dus în față instanței de judecată, pentru că a contestat decizia de arest preventiv, transmite PRO TV. Magistrații Curții de Apel vor decide dacă individul va rămâne în arest sau va fi eliberat. În tot acest timp, el a susținut, prin intermediul avocatei sale, că este nevinovat și că nu el i-a omorât pe cei doi tineri.

”Cât a fost în Italia, și-a contactat rudele, o mătușă din Canada, familia lui din Maroc, le-a spus că îi roagă să aibă încredere în el, că își cere scuze că au trecut prin așa ceva. Părinții speră că lucrurile stau, într-adevăr, așa cum le susține el. El a fost un copil cu un comportament exemplar, dintr-o familie bună de medici și farmaciști, nu a creat probleme, a avut note bune la școală, niciodată nu a creat absolut nicio problemă și din cauza asta nu s-a gândit nimeni că ar fi putut fi implicat în așa ceva”, a transmis avocata suspectului.

Și iubita marocanului este cercetată

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkadi, tot din Maroc, este cercetată de anchetatori pentru favorizarea făptuitorului. Anchetatorii spun că ea ar fi știut de crimă, dar nu a anunțat poliția și a mers împreună cu suspectul în Italia. De acolo, s-ar fi întors singură în România, pentru că atunci nu era în cercul de suspecți.

Tatăl fetei ucise: Eu nu cred că a fost doar unul singur

Vanessa, fata ucisă alături de iubitul ei, student la  Medicină, își dorea să devină asistentă medicală. Acasă, în comuna Miroslava, părinții spun că sunt devastați și că nu cred că cei doi ar fi fost omorâți de o singură persoană.

”Aștept să văd ce se va întâmplă. Și sper să se găsească criminalul sau criminalii și după aia sentința și ce va urma. Aștept noutăți, nu m-a sunat nimeni, nu mi-a spus nimeni nimic, doar atât mi-a spus că va ajunge în România săptămâna asta. La ceea ce s-a întâmplat acolo și cât de hăcuiți au fost copiii ăștia, eu nu cred că a fost doar unul singur. Dar se va afla! Sper că se va afla!”, a mărturisit tatăl fetei ucise.

Procurorii au ridicat zilele trecute din apartamentul suspectului patru saci cu probe, de la haine și încălțăminte, până la acte medicale care ar putea ajuta în ancheta penală. Pe unele dintre ele, polițiștii ar fi găsit și urme de sânge. Acum, marocanul va trebui să dea explicații în fața anchetatorilor, să povestească pas cu pas ce s-a întâmplat în acea zi, unde s-a rănit la mână și de ce și-a schimbat înfățișarea atunci când a plecat în Italia dacă este nevinovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel