'Bă, tu mergi la CFR!'. Mesajul lui Becali către Șumudică, realizabil în 'proporție de 99,9%'
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
'Bă, tu mergi la CFR!'. Mesajul lui Becali către Șumudică, realizabil în 'proporție de 99,9%'
'Bă, tu mergi la CFR!'. Mesajul lui Becali către Șumudică, realizabil în 'proporție de 99,9%'
Marius Șumudică s-ar afla în negocieri avansate cu CFR Cluj pentru preluarea băncii tehnice, după ce Edi Iordănescu a decis să părăsească formația din Gruia.

Jurnalistul Vali Moraru a spus în cadrul emisiunii Digi Sport Special că Șumudică s-a înțeles cu CFR Cluj și numai un eveniment neașteptat ar face ca transferul să  nu mai aibă loc. 'În proporție de 99,9%, Marius Șumudică este noul antrenor al lui CFR Cluj, iar mâine (n.red joi) ar urma să semneze', a spus jurnalistul.

Amintim faptul că Marius Șumudică a refuzat oferta venită de la FCSB-ul patronat de Gheorghe Becali. Șumudică a declarat pe data de 31 mai 2021 că este pe punctul de a semna cu o echipă din Arabia Saudită și că nu își dorește să antreneze în România.

'Există posibilitatea să închei negocierile diseară. Într-o lună, o lună și ceva, sper să fiu pe teren cu cronometrul în mână, cu fluierul în gură. Nu-mi doresc în România, vreau o echipă să mă bat la trofee. Condițiile pe care le doresc sunt mult peste cele din fotbalul românesc. Îmi doresc să mă simt antrenor, pe unde am fost, nu mi-a lipsit nimic de la alimentație la echipament. Partea financiară este mult superioară, indiferent unde am fost sunt respectat, sunt oprit de oameni să facă foto cu mine. Oferta e din Arabia Saudită', a spus Șumudică luni, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Becali, către Șumudică: Bă, tu mergi la CFR!

De asemenea, după ce a refuzat FCSB, Becali l-a suspectat pe Șumudică de mutarea la CFR.

”Mi-a zis că are și o ofertă de 1,5 milioane din Arabia. Și eu am auzit varianta asta, că ar fi făcut o licitație. Mi-a spus cineva, dar eu nu cred că a făcut el asta. Eu i-am dat contractul. Spuneau oamenii vezi că contractul e dat pe acolo, pe acolo. Le-am zis că eu nu cred și chiar dacă e dat, eu nu cred. Am vorbit cu Șumi și l-am întrebat.” a spus Becali. 

”A zis că-și dă cuvântul lui de onoare că n-a făcut așa ceva. Pentru ce să licitezi? Spui cât vrei și gata! Și eu știu că n-are ofertă de la Craiova, dar sunt discuții colaterale. Nu că-l vrea Craiova, o persoană din anturajul lui Rotaru negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă n-ai confirmarea asta, nu pot să zic că-l vrea Craiova. Eu acum spun bârfe.”, a menționat Becali.

”Eu cred și i-am zis și lui, dar el s-a jurat că nu e adevărat. I-am zis 'Bă, eu cred că tu mergi la CFR!'. A zis că jură că nu merge la CFR. Sunt multe zvonuri... sunt multe bârfe, nu știu nimic sigur”, a declarat Gigi Becali pe 19 mai 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel