Marius Pieleanu - Klaus Iohannis, MARE ABSENȚĂ: Aș fi fost extrem de fericit...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sociologul Marius Pieleanu a criticat absența președintelui Klaus Iohannis într-un moment-cheie pentru România. 

”Este foarte bine că președintele țării, ales într-un mod democratic și incontestabil, susține evenimente promovate de CCIR, precum SIAB.” a apreciat sociologul Marius Pieleanu. Cu toate acestea, el a criticat lipsa președintelui Klaus Iohannis de la evenimente foarte importante pentru poporul român. 

LIPSĂ URIAȘĂ din Parlament, într-o zi-cheie

”Dar m-aș fi bucurat să aflu că astăzi, același președinte ales democratic și legitim de către poporul muncitor ar fi făcut o vizită și-n zonele sinistrate și inundate din județul Teleorman, de exemplu. Cred că ar fi fost de impact pentru cetățenii care l-au votat să-l vadă acolo. Aș fi fost extrem de fericit ca cetățean etnic român să-mi văd președintele sărbătorind împreună cu cea mai importantă instituție politică a României, Parlamentul, 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România și să-mi aud același președinte că-și exprimă, măcar ca deziderat, acordul față de potențiala unire a tuturor provinciilor românești”, a mai spus sociologul. 

Președintele Klaus Iohannis a fost absent la ședința solemnă a Parlamentului prilejuită de 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, în urmă cu o zi, 27 martie 2018. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel