Marius Moga, tabără pentru 130 de copii, la Snagov
Autor: Bogdan Cotigă | Publicat pe: 18 iul 2018, 14:46
WhatsApp
Marius Moga
Marius Moga
Marius Moga s-a mutat pentru două săptămâni la Snagov, unde, împreună cu echipa DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct,  au organizat cea de-a patra ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Camp. 

Timp de două săptămâni, Marius Moga va avea sub aripa sa peste 130 de copii pasionați de muzică, dans, actorie, fotografie și video. “Aveam 18 ani când m-am mutat în București hotarat să fac muzică și recunosc că, dacă mi-ar fi spus cineva din timp cum funcționează lumea muzicii, mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi evitat multe surprize.

Tocmai de aceea, în 2015, DeMoga Music si Academia Contrapunct, au pus bazele unei tabere la care cu siguranță mi-ar fi plăcut să ajung când eram mic. A fost și anul în care am devenit tată, așa că, pentru mine are o semnificație aparte. Aici totul este despre creație. Mă bucur să văd, de la an la an, că părinții sunt tot mai deschiși spre susținerea talentului și creativității copiilor lor”, a declarat Marius Moga.

Workshopuri cu artiști celebri

Marius Moga îi va avea alături de el în tabără pe Alexandra Ungureanu, Ruby, Amna, What’s Up, Shift și Alex Parker. Artiștii vor susține workshop-uri, vor răspunde la întrebările copiilor și vor cânta împreună cu ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?