Marius Manole și-a găsit marea iubire
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Marius Manole și-a găsit marea iubire. Pentru a vedea despre ce este vorba, românii sunt invitați să meargă sâmbăta aceasta la teatru pentru a urmări un spectacol care îi va fascina. 

Piesa a avut premiera în anul 2010 pe teresa de pe acoperișul Teatrului Național București, iar în data de 15 ianuarie 2014, spectacolul a fost invitat pentru a reprezenta cultura românească la Berlin. Așadar, bucureștenii vor fi primii care vor asista la un spectacol special care împletește poezia vremurilor interbelice și controversele amoroase dintre două destine total diferite, dar unite pentru scurt timp- cel al scriitorului Mihail Sebastian și cel a actriței Leny Caler.

Marea iubire a lui Sebastian este un spectacol-lectură, un spectacol în care actorii stau aşezaţi și își citesc replicile. Vocea funcționează ca unic ghid pentru spectator. Decorul, luminile și costumele trec în planul secund.

Pe Marius Manole îl veți vedea într-o interpretare excelentă, așa cum ne-a obișnuit și până acum. Iubitorii de frumos îl vor găsi deopotrivă timid și grav, naiv și genial. Rolul său stârneşte curiozitatea spectatorului de a afla ulterior cine a fost omul Sebastian, dar şi de a-i citi cărţile.

Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian cu actorii Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria și Istvan Teglas, are a doua reprezentație din anul 2014, sâmbătă, 08 februarie, ora 15 la Godot Café-Teatru, str. Blănari nr 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numărul de telefon 0736414244 sau pe email la [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel