Marius Lulea, unul dintre fondatorii AUR, la interviurile DCNews, despre măsurile fiscale / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Foto: DCNews
Foto: DCNews
Marius Lulea, unul dintre fondatorii AUR, este invitat astăzi, 5 februarie, de la ora 12:00, la DCNews și DCNewsTV.

Marius Lulea este unul dintre fondatorii AUR. În trecut, el a fost angajatorul lui George Simion, astăzi președintele partidului. Discuția se va centra pe teme economice, Marius Lulea fiind activ în domeniul afacerilor, în special pe partea de construcții. Firma sa, care are aproape 50 de acționari, a construit deja sute de case. El spunea că are o companie privată cum sunt și altele din domeniu și că 10% din acționari sunt membri AUR, datorită relației personale cu aceștia. 

Despre politică, el scria, în septembrie: ”Urmează un an greu, un an în care va trebui să depunem un efort susținut.  În 2024 nu va fi nici un sfârșit ci doar începutul unui drum lung de consolidare a unui partid patriotic.  Nu vă așteptați la minuni, trebuie multă muncă și dăruire, trebuie să dovedim că suntem diferiți, fără aroganțe, fără să lăsăm senzația că ceva ni se cuvine, fără să avem impresia că suntem unici sau indispensabili, sau că lumea se va sfârși fără noi”. 

Având experiență economică, dar și tangențială cu politica, Marius Lulea vine în studioul DCNews să vorbească despre economie, „Ordonanța trenuleț” și măsuri fiscal bugetare. 

Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri, luni, 5 februarie, de la ora 12:00.

Rămâneți alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel