Marius Iacob, magistratul care o tot caută pe Elodia de peste trei ani, numit prim-adjunctul procurorului general, Laura Codruţa Kovesi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
marius-iacob-1
marius-iacob-1

Marius Constantin Iacob, procurorul-șef al Secției de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,  a fost delegat, începând cu data de 27 iunie, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de prim-adjunct al procurorului general, prin ordin al procurorului general Laura Codruţa Kovesi.

Această decizie vine ca urmare a încetării mandatului de 3 ani al procurorului Tiberiu Niţu. De asemenea, prin ordin al procurorului general s-a dispus delegarea, începând cu aceeaşi dată, în funcţia de procuror-şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de şase luni, a lui Horia Valentin Şelaru, în prezent consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Magistratul Marius Iacob nu este altul decât procurorul care de peste trei ani se chinuie să dea de urma Elodiei Ghinescu, acțiune la care au fost angrenate forțe și sume importante, suportate bineînțeles din bugetul contribuabilului român.

De asemenea, Marius Iacob este procurorul care a instrumentat în ultima perioadă și dosarele Maternității Giulești și cele ale  lui Sorin Ovidiu Vântu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel