Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC Argeş: Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FC Arges
Facebook FC Arges
Marius Croitoru a fost prezentat ca noul antrenor al lui FC Argeş. 

"Este o plăcere deosebită să antrenez FC Argeș, este o oportunitate. E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanțele pe care le-a făcut Andrei, nu este ușor pentru o echipă care are doar un an în Liga 1 să meargă în play-off.

Nu va fi ușor să repetăm performanțele, dar de asta sunt aici. Încerc să schimb puțin fața jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puțin diferit jucătorii, pozițiile lor.

Este normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului. În momentul de față, suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în iarnă, e clar că vor apărea schimbări.

În staff-ul tehnic rămâne domnul Schumacher, pentru că are licența PRO. Am venit cu un asistent, urmează să completăm staff-ul cu un preparator fizic și un antrenor cu portarii.

Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile. În cazul în care nu vom reuși calificarea în play-off, o vom lua de la capăt, în încercarea de a forma un lot. Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate.

A fost o perioadă agitată pentru mine din punct de vedere profesional. Am avut mai multe oferte, din România, și n-a fost ușor pentru mine, dar mă bucur că s-a lămurit situația. Lucrurile sunt clare, obiectivul este calificarea în play-off. Ai nevoie de timp pentru a crea relații de joc", a spus Marius Croitoru, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digisport.

De ce a fost ales Marius Croitoru

”Croitoru a semnat acum câteva minute, e în vestiar, o să iasă la antrenament într-o jumătate de oră. A intrat în pâine direct. Am participat la discuții. Discuțiile nu au fost complicate, vom avea nevoie de întăriri. Cele 15 etape au demonstrat că trebuie să ne întărim lotul.

Ne-a plăcut strategia pe care Marius Croitoru a avut-o la FC Botoșani. Suntem conștienți că FC Argeș trebuie să devină un club care să producă fotbaliști, să vândă și să aducă bani la buget. Avem acel proiect de un nou stadion și vrem să redevenim un club important.

Toată această strategie ne-a atras mai mult în comparație cu alte propuneri pe care le-am avut. Va lucra aici cu Constantin Schumacher. Marius va avea puteri suplimentare, așa cum a avut și Andrei Prepeliță în ceea ce privește procesul de pregătire și și mai multe în ceea ce privește transferurile”, a declarat Daniel Stanciu la emisiunea Digi Sport Special.

Obiectivul lui Marius Croitoru a fost stabilit: Sperăm că lucrurile se vor aranja

”Tot acolo suntem în ceea ce privește obiectivul. Suntem la trei puncte de retrogradare și la trei puncte de play-off, suntem undeva la mijloc, într-o situație destul de complicată, noi trebuie să virăm în direcția corectă. Sperăm că lucrurile se vor aranja.

Ca strategie de viitor, a contat foarte mult ce a făcut Croitoru la Botoșani. Acolo a stat cel mai mult. Rezultatele, performanțele sportive, transferurile de jucători și sumele încasate de FC Botoșani. E un antrenor care cunoaște foarte bine fotbalul românesc. Are o plăcere de a oferi un fotbal spectaculos, ofensiv”, a adăugat Daniel Stanciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel