Data publicării:

Marioara Murărescu primește o lovitură grea de la TVR

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
murarescu
murarescu

Îndrăgita realizatoare a emisiunii "Tezaur folcloric", Marioara Murărescu, aflată de câteva luni pe patul de spital, primește o lovitură și  din partea conducerii postului public de televiziune. 

Conducerea TVR a căutat un alt prezentator pentru emisiunea "Tezaur Folcloric", dar cu toate acestea, conducerea din Pangrati nu a găsit încă pe nimeni capabil pentru acest post.

Marioara Murărescu a realizat și prezentat emisiunea "Tezaur Folcloric" timp de 35 de ani, emisiunea fiind una care a făcut istorie în televiziune încă de pe vremea comunismului.

 În acest moment, emisiunea "Tezaur Folcloric" este suspendată până când realizatoarea Marioara Murărescu ar putea reveni  din concediul medical. În prezent, în grila de programe a TVR sunt reluate emisiunile realizate de Murărescu.

Potrivit cancan.ro, surse din TVR ar fi declarat că în ultimul timp s-a căutat o prezență feminină care să poată continua activitatea Marioarei Murărescu, fără ca vreuna dintre persoanele prezente la casting să corespundă cerințelor impuse de conducerea TVR.

 Recent, Marioara Murărescu a fost mutată de la Spitalul "Elias" din Capitală la Spitalul Militar "Dr. Agrippa Ionescu" din Baloteşti, judeţul Ilfov.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel