Mario De Mezzo, comentariu tare după demisia lui Bogdan Oprea din cabinetul lui Vlad Voiculescu. "Şi-a dat seama că şeful e atât de tare..."
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 Martie 2021, 21:04
WhatsApp
Sursa: Facebook Vlad Voiculescu
Mario De Mezzo (PNL) a reacţionat după ce profesorul Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi l-a ironizat pe acesta din urmă. 

"În seara aceasta am decis că respect un om pe care nu îl cunosc.

Purtătorul de cuvânt al unui ministru - nu spunem care să nu arătăm cu degetul, PLUS că e despre gest, nu despre oameni, și-a dat demisia. De ce? Simplu: și-a dat seama că șeful lui e atât de bun pe comunicare, încât nu (se) merita să pape banii oamenilor inutili și s-a întors la catedră. Chapeau", a scris Mario De Mezzo pe Facebook.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și-a dat demisia.

"De astăzi, revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează. Îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj", a scris Bogdan Oprea pe Facebook.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro