Marinela Țepuș, apel către Nicușor Dan: S.O.S., teatrele bucureștene! Reclamație la adresa Lilianei Fedorca
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Marinela Țepuș, teatrolog și filolog, a lansat un apel către Nicușor Dan pentru salvarea teatrelor.

Marinela Țepuș aduce acuzații la adresa Lilianei Fedorca, director al Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Capitalei.

„S.O.S., teatrele bucureștene! Ceea ce urmează este o reclamație adresată domnului primar general al Municipiului București! Se referă la Caietele de obiective întocmite (și postate discret pe site-ul PMB) în vederea organizării concursurilor (deschise/închise) pentru ocuparea posturilor de manageri la 10 teatre bucureștene din subordinea CGMB și PMB. Concursuri despre care am mai vorbit (și) în articolul "Reforma teatrelor bucureștene - marca Fedorca - se finalizează cu succes!" (www.tepusa.ro).

Reclamația ar trebui să trezească vigilența primarului general al Capitalei, sub tutela/oblăduirea căruia se petrec abuzuri și ilegalități flagrante, și să-i aducă la realitate pe colegii de breaslă, mai ales pe cei care încă se mai gândesc să facă parte din comisiile de evaluare a proiectelor de management ce vor fi întocmite pe baza Caietelor de obiective menționate, totodată și pe potențialii concurenți (onești).

Reclamația este redactată cu sprijinul unor specialiști în drept și e menită să atragă atenția asupra unor erori inadmisibile, precum și asupra imposibilității întocmirii proiectelor de management de către altcineva decât de către cei care ocupă deja, temporar, posturile de manageri, câtă vreme lipsesc informații obligatorii, cum ar fi programele și proiectele cu bugetele estimate/ realizate pentru anii supuși analizei sub pretextul că:

"Pentru anul.... nu a fost negociat/aprobat de către autoritate un program minimal cu fostul manager al instituției."

Citiți și vă minunați cum încearcă directoarea executivă a DCÎT din PMB, responsabilă de întreaga procedură de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de manageri în teatrele din subordine, să eludeze din nou legea! Bine ar fi să nu rămâneți doar cu mirarea!”, a spus Marinela Țepuș. Vedeți mai multe aici: https://tepusa.ro/sos-teatrele-bucurestene/?fbclid=IwAR0MIWa-wAVvUHaVHjGNfofENmXUVjE-2cTlEf5xrIkqM9NTdNaA-AISGOI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel