Marinela Chelaru, la un pas de MOARTE. Au dat-o de gol. "Se teme. I-au spus CLAR"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Marinela Chelaru a trecut în urmă cu doi ani printr-un moment critic și chiar dacă acum se simte mai bine, apropiații o dau de gol. 

De-a lungul anilor Marinela Chelaru ne-a făcut să râdem prin rolurile interpretate în comedii, dar și prin umorul de neegalat din viața de zi cu zi, prin fiecare apariție publică.

În urmă cu doi ani, pe când avea 58 de ani, Marinela Chelaru a suferit un infarct masiv, iar de atunci viața ei s-a schimbat total, medicii reușind ca printr-o minune să o salveze, mai ales că aceasta avea și un edem pulmonar grav. Deși a slăbit 10 kilograme de atunci, medicii au continuat să o avertizeze că dacă nu mai slăbește riscă să sufere un alt infarct care i-ar putea fi fatal.

"A luat-o razna în somn"

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, declarat Marilena Chelaru, la scurt timp după operație.

Apropiații o dau de gol

Deși actrița în asigură pe fani că este foarte bine, apropiați ai acesteia spun contrariul. 

“Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au precizat surse apropiate actriței, citează playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel