Data publicării:

Marina Tauber, reținută când dorea să părăsească Republica Moldova. Bogdan Chirieac: Oricine încearcă să destabilizeze Chișinăul trebuie îndepărtat cu mijloace legale

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat subiectul arestării controversatei deputate a Republicii Moldova, Marina Tauber.

„Moldova este ținta războiului hibrid desfășurat de Federația Rusă. Atunci când ești ținta unui război cu un asemenea adversar iei măsuri care nu sunt neapărat compatibile unei democrații. Poate acesta este cazul doamnei care a încercat schimbarea regimului legal de la Chișinău, după cum știm cu toții. A fost nevoie de măsuri în consecință, inclusiv reținerea domniei sale în aeroport.

Dânsa probabil știa de acțiunea care urma să se întâmple și a fost reținută in extremis, ceea ce înseamnă că și serviciile sau autoritățile din Republica Moldova sunt, așa cum ne așteptăm, intens penetrate de agenții ruși care probabil au informat-o. Orice adversar din acesta, orice agent, orice factor de influență care încearcă să destabilizeze Chișinăul trebuie îndepărtat cu mijloace legale”, a precizat analistul Bogdan Chirieac, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3 CNN.

Amintim că Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost oprită pe Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce încerca să părăsească teritoriul R.Moldova. Informația a fost confirmată de Procuratura Anticorupție.

Marina Tauber a precizat în această dimineață că intenționează să părăsească Republica Moldova în scopuri medicale. Aceasta a precizat că ar urma să revină în țară la data de 4 mai. La fel, Tauber a spus că a aflat despre intenția procurorilor de a solicita în instanță revenirea acesteia în arest.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel