Data publicării:

Marina Dina a pierdut sarcina

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Marina Dina este în stare de șoc! Fosta asistentă TV s-a bucurat pentru o scurtă perioadă de timp, când a aflat că va deveni mamă. Din păcate, problemele de sănătate pe care le are a dus la pierderea sarcinii.

VEZI ȘI: Diaconescu, PRINS LA ÎNGHESUIALĂ de Gâdea. Ce l-a întrebat în direct

De câțiva ani, Marina Dina acuză problema la nivelul glandei tiroide. Așa că, în momentul în care a decis că vrea să aiba un copil, a consultat de urgență medicul specialist. Acesta din urmă a sfătuit-o să aibă mare grijă cu regimul de viață, să controleze medicamentația și să-și pregătească organismul pentru o eventuală sarcina. Se pare însă că, deși a ascultat sfaturile doctorilor, inevitabilul s-a produs.

Se pare că Marina a pierdut sarcina la o evoluție destul de mică. Durerea este, însă, cu atât mai mare cu cât nefericitul eveniment a venit la câteva zile după ce l-a anunțat pe logodnicul ei că vor deveni părinți. Cei doi nu s-au putut bucura prea mult, căci, se pare, la câteva zile, Dina a acuzat dureri la nivelul abdomenului și a fost dusă de urgență la spital. Doctorii nu au mai putut face nimic și atât Marina, cât și iubitul ei Radu, au ieșit din clinică cu ochii înlăcrimați, scrie RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel