Data publicării:

Marina Almășan, o nouă reacție în conflictul cu fostul partener: Prostește populația cu pretinsa lui iubire neîmpărtășită

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Marina Almășan
Marina Almășan
Conflictul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu, care au avut o relație de 12 ani și au fost aproape de a se căsători, capătă amploare de la o zi la alta. Inițial, despărțirea părea amiabilă, dar tensiunile s-au agravat. Georgică Cornu susține că a trimis doar mesaje de amor fără nicio intenție negativă, în timp ce Marina Almășan susține că se simte amenințată și solicită un ordin de protecție. 

Marina Almășan susține că fostul său partener încearcă acum să înșele și jurnaliștii cu privire la motivele despărțirii lor. Potrivit acesteia, el profită de discreția ei și de refuzul de a face publice detalii despre coșmarul relației și răspândește minciuni și aberații în media, căutând brusc publicitate. 

„Un om care a fentat instituțiile Statului pentru a scăpa de pușcărie, nu avea cum să nu încerce să prostească si jurnaliștii ce încearcă să se dumirească ce se ascunde, de fapt, în spatele despărțirii noastre. Profitând de discreția mea și de refuzul meu de a face public coșmarul unei relații, îl văd, siderată, perorând continuu aberații și minciuni, pe toate canalele media, descoperindu-și brusc dorința de publicitate.

A încerca să te dai “fată mare” și un îndrăgostit “neînțeles”, care-și “agresează” iubita doar cu flori, când știi bine că ai în urma ta munți de dovezi jenante ale unui grobianism feroce, care a pus-o pe fugă și pe precedenta ta soție, este încă o dovadă a unui caracter despre care eu, deocamdată, încă tac.", a scris Marina Almășan. 

„Despărțirea de acest om trebuia să aibă loc încă din primele luni"

Marina Almășan a explicat că, după ani de încercări disperate de a se separa de fostul partener, a reușit în sfârșit să ia decizia de a pune capăt relației în acest an, deși cu riscul siguranței sale. Ea a adunat și păstrat toate conversațiile vulgare, dar le-a făcut disponibile doar avocatului și câtorva persoane apropiate. 

„După încercări disperate de a mă separa, în ultimii 5-6 ani, eșuate într-o mare de șantajuri și amenințări (toate dovedibile: eu nu prostesc presa, căci fac parte din ea!) , am luat în sfârșit, în acest an, cu prețul securității mele, taurul de coarne. Nu voi publica (ÎNCĂ!) halucinantele noastre conversații din ultimii ani (îi mulțumesc tatălui meu ca m-a învățat să păstrez întotdeauna corespondența cu persoane periculoase). Sunt atât de josnice și de vulgare, atât de grave, încât păstrez deocamdată accesul la ele doar pentru avocat și câțiva oameni apropiați.

Despărțirea de acest om, lângă care n-am locuit efectiv nici un an, pus cap la cap, trebuia să aibă loc încă din primele luni (2012), însă mila și omenia m-au făcut să-i rămân alături în tot timpul prăbușirii sale profesionale și umane , asumându-mi riscul distrugerii propriei imagini atunci când era plimbat in catușe prin fața întregii țări. Nu mi-am imaginat , în acele momente, că problemele sale cu Legea vor dura atâția ani.

Când ele au început să se încheie ( nu mă întrebați cum..) atunci am început și eu să mă rup, considerând că mi-am făcut datoria de prieten. Însă groaza și teroarea, încercarea mea de a masca totul în public, pentru a nu-mi “omorî” părinții cu zile, au făcut să nu reușesc decât acum.", a scris Marina Almășan. 

„Am vrut să mă despart în liniște...N-a fost chip"

Marina Almășan susține că a dorit o despărțire liniștită și civilizată, lucru pe care l-a anunțat public într-un comunicat, cu câteva luni în urmă. De asemenea, ea susține că acest lucru nu a fost posibil, iar acum asistă stupefiată la valul de minciuni și calomnii pe care fostul partener le răspândește la diverse televiziuni, pretinzând o iubire neîmpărtășită. 

„Am vrut să mă despart în liniște, civilizat, lucru declarat și in comunicatul meu decent, făcut public cu câteva luni în urmă. N-a fost chip; prin urmare asist siderată la sarabanda minciunilor și calomniilor pe care acest om ( antrenat de lupta sa cu justiția) le varsă pe la diferite televiziuni, prostind populația cu pretinsa sa iubire neîmpărtășită. Decența, prietenii și avocatul strălucit care mi-a sărit în ajutor, mă rețin deocamdată de la a ieși public cu acele dovezi cutremurătoare. Dar timpul încă nu e pierdut.", a scris Marina Almășan pe pagina de Facebook. 

1. -imagine fara descriere- (marina-almasan-fb_87453000.jpg)

Sursă foto: Captură Facebook Marina Almășan

VEZI ȘI: Marina Almășan a reacționat după ce a aflat că Georgică Cornu are o nouă iubită: "Mi-e milă de ea" https://www.dcnews.ro/marina-almasan-dupa-ce-a-aflat-ce-georgica-cornu-are-o-noua-iubit-mi-e-mila-de-eat_966081.html 

VEZI ȘI: Fostul iubit al Marinei Almășan: "Am trecut-o la morți" https://www.dcnews.ro/fostul-iubit-al-marinei-almasan-am-trecut-o-la-morti_966951.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel