Marina Almășan, deranjată că TVR investea mai mult în emisiunea Andreei Marin: "Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să am picioare lungi..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Marina Almășan
Sursa foto: Facebook Marina Almășan
Marina Almășan s-a arătat deranjată de decizia TVR de a investi mai mult în emisiunea pe care o avea Andreea Marin decât în emisiunile ei.

“De câte ori ați stat în drumul altora?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Marina Almășan, după cum reiese din clip-ul video de promovarea al emisiunii "40 de întrebări" cu Denise Rifai.

"Am stat în drumul altora în televiziunea publică. Probabil că, în televiziunea privată, patronii m-ar fi mângâiat pe creștet", a spus prezentatoarea tv.

Întrebată de câte ori și-a dat șefii în judecată, aceasta a a mărturisit: "Am avut trei procese. Două le-am câștigat, acesta este proaspăt”.

Venind vorba de emisiunea pe care Andreea Marin o avea de la TVR, Marina Almășan a punctat: "Mă deranja că, pentru o ediție a emisiunii ei, Televiziunea Română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0.”

"Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin”, a spus prezentatoarea tv.

“V-a copiat Andreea Marin?”, “De câte ori v-ați dat în judecată șefii?”, “Mai atacați persoanele supraponderale?”, “Unde ați greșit ca mamă ?”, “Pentru ce ați mai sări astăzi la bătaie?”, “Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”, “Pe cine nu a putut ierta Marina Almășan?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Marinei Almășan, în ediția de duminica aceasta a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Cine este Marina Almășan

În perioada 1982-1989, Marina Amășan a fost realizator de emisiuni radio, la Radiodifuziunea Română şi Radiovacanţa Costineşti. Începând cu 1990 s-a angajat în TVR, iar primul job a fost acela de redactor la emisiunea Veniţi cu noi pe programul 2, realizată de Mihai Tatulici, scrie tvr2.tvr.ro

În perioada 2004-2006, a fost redactor-şef al Redacţiei Muzică-Divertisment din TVR. A realizat şi moderat, de-a lungul timpului, emisiuni ce au înregistrat mari audienţe şi care au rămas în mintea românilor precum: Ceaiul de la ora 5, Arca Marinei, Mulţumesc!, Planeta în jeanşi. Din 2006, pentru ceva vreme, a rămas fidelă emisiunii de pe TVR 1, Ne vedem la TVR. A prezentat și emisiunea Femei de 10, bărbați de 10, la TVR 2.

În 2004, a publicat volumul de proză pentru copii Cele 7 isprăvi ale lui Victoraş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel