Urmărește emisiunea live
Marilyn Manson, nouă acuzație de viol. O fostă parteneră a formulat plângerea
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Instagram @marilynmanson
Foto Instagram @marilynmanson
Marilyn Manson a fost vizat de o nouă plângere de viol, formulată de această dată de către o fostă parteneră. Femeia ar fi fost și forțată să urmărească un clip în care el umilește și amenință o fană. 

Cântăreţul american Marilyn Manson a fost vizat vineri de o nouă plângere de viol, de data aceasta formulată de o fostă parteneră, care îl acuză, de asemenea, că a forţat-o să urmărească un videoclip în care agresează o tânără fană, informează sâmbătă AFP.

Plângerea formulată împotriva lui Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Warner, a fost depusă la Los Angeles de o tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită şi care susţine că a început o relaţie cu muzicianul în 2011.

Ea îl acuză pe Manson că a 'violat-o în mod repetat şi a agresat-o sexual'.

Manson i-ar fi arătat un video în care leagă o fană, o obligă să bea un pahar cu urină și o amenință cu arma 

De asemenea, potrivit plângerii, Manson i-ar fi arătat acesteia o înregistrare video în care leagă de un scaun o tânără fană, pe care o umileşte şi o insultă, înainte de a o obliga să bea un pahar cu urină şi să o ameninţe cu arma.

Un membru al anturajului lui Manson a negat acuzaţiile formulate vineri, în timp ce o sursă apropiată a cântăreţului a dat asigurări că a fost vorba despre 'un scurtmetraj de ficţiune', în care apare o actriţă adultă, înregistrare video ce nu a fost niciodată făcută publică.

Luna trecuta, actriţa Esmé Bianco a depus o plângere împotriva cântăreţului, acuzându-l de viol, agresiune sexuală cu caracter sadic şi violenţe repetate. Mai multe femei, inclusiv actriţa Evan Rachel Wood, l-au acuzat recent pe Marilyn Manson de fapte similare, pe care acesta din urmă le-a negat.

În februarie anul trecut, poliţia din Los Angeles a anunţat că investighează acuzaţii de violenţă în cadrul cuplului formulate împotriva cântăreţului, fapte care ar fi fost comise între 2009 şi 2011, fără a dezvălui însă identitatea victimei sau a victimelor, transmite Agerpres.

Alte mărturii

VEZI ȘI: Marilyn Manson, dat în judecată pentru că a abuzat-o pe Esme Bianco

Evan Rachel Wood: Am fost manipulată și spălată pe creier să mă supun

Actrița și cântăreața Evan Rachel Wood, care a vorbit public despre faptul că a fost victima violenței și abuzurilor sexuale, a spus la începutul acestui an că a fost hărțuită de cântărețul rock Marilyn Manson (52 ani).

Conform New York Times, Evan Rachel Wood a făcut mărturisirea într-o postare pe Instagram. „Numele abuzatorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson”, a transmis ea. „El a început să mă abordeze de când eram adolescentă și m-a abuzat în moduri groaznice ani întregi. Am fost manipulată și spălată pe creier să mă supun”.

„M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, hulă sau șantaj. Sunt aici să expun un bărbat periculos și să numesc toate lucrurile care l-au încurajat înainte să distrugă alte vieți. Sunt alături de multele victime și nu voi mai rămâne tăcută”, a continuat ea.

Wood, în vârstă de 33 de ani, este cunoscută pentru „Thirteen.”, din 2003. Relația cu Manson a devenit publică în 2007, când ea avea 19 ani și el avea 38 de ani. Cei doi au fost logodiți pentru un scurt moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel