Data publicării:

Mariana Moculescu: Între mine și Cătălin Cherecheș a fost ceva frumos. Îmi spunea „Lady“ / Detalii picante din viața primarului din Baia Mare

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mariana Moculescu a avut o relație cu primarul Cătălin Cherecheș.

Mariana Moculescu a dat detalii despre viața lui Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare condamnat și fugit din țară folosind actele unei rude. Aceasta a spus că, în urmă cu mult timp, a avut o relație de 4 luni cu Cherecheș.

„Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult.

A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea.

Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată.

Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă. Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare.

Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a precizat Mariana Moculescu pentru fanatik.

CITEȘTE ȘI        -        Cătălin Cherecheș rămâne în funcție, în ciuda faptului că e condamnat, pentru că prefectul județului și-a luat concediu

Ieri, șeful Poliției de Frontieră și șeful IPJ Maramureș au plătit cu funcția pentru faptul că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a reușit să fugă din țară folosind acte false.

Inspectoratul General al Poliției Române va efectua un control la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, conform comunicatului transmis de Ministerul Afacerilor Interne.

Aceste decizii au fost luate "având în vedere o serie de evenimente (...) pe liniile de muncă ale unor structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, înregistrate pe fondul desfășurării cu superficialitate sau cu lipsă de pro-activitate a actului profesional și managerial".

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupție, a fugit din țară vineri, prin punctul de trecere a frontierei Petea către Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel