Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, o viață închinată iubirii: Dragostea vindecă, înnobilează. Victor e un soţ minunat
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: spectacola.ro
Sursa foto: spectacola.ro
Mariana Mihuț, soția lui Victor Rebengiuc, a vorbit despre dragostea pe care i-o poartă soțului ei și despre cum și-a împărțit viața între scenă și familie. 

Mariana Mihuţ a mers în platoul emisiunii "Mic Dejun cu un Campion" , la 4 ani după ce soțul ei a povestit, în același platou, cum s-au cunoscut și cum s-a îndrăgostit de ea.

"În luna martie a anului 2018, când l-am avut invitat la "Mic Dejun cu un Campion” pe Victor Rebengiuc, m-a emoţionat o mărturisire ce n-aveam s-o uit. Cum a întâlnit-o, în 1964, pe platourile de filmare de la „Pădurea spânzuraţilor”, pe Mariana Mihuţ, o tânără şi promiţătoare absolventă de teatru”, povestește Ileana Ploscaru, producătoarea "Mic dejun cu un campion”, potrivit spectacola.ro.

"Am zărit o fată atât de frumoasă şi, aveam să aflu, atât de talentată, încât m-am îndrăgostit iremediabil”, spunea marele actor. "S-au căsătorit repede, în 1965. Şi aşa începea povestea de viaţă a unuia dintre cele mai longevive cupluri de artişti. La finalul întâlnirii noastre de atunci am smuls promisiunea lui Victor Rebengiuc că va intermedia invitaţia ca Mariana Mihuţ să ne onoreze la o viitoare ediţie a emisiunii "Mic Dejun", adaugă producătoarea.

Amândoi, prezenţi în platoul emisiunii, la patru ani distanţă, şi-au mărturisit dragostea, preţuirea, admiraţia pentru performaţa celuilalt şi a lor împreună, bucuria dăruirii şi a echilibrului în cuplu, satisfacţiile profesionale şi personale ce le-au definit cu adevărat, existenţa. "Am avut parte de dragoste toată viaţa mea, chiar şi în clipe de cumpănă sau, mai ales, în momente dificile. Dragostea e benefică, vindecă, înnobilează. Victor e un soţ minunat, un tată şi un bunic grijuliu’’.

"Cel mai important lucru pe care l-am aflat de la această actriţă e că orice, pe scenă sau în viaţă se face cu dragoste. Cu dragoste pentru oameni, cu dragoste pentru artă, cu dragoste pentru familie”, scria regizoul Yuri Kordonsky despre Mariana Mihuţ.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel