Urmărește emisiunea live
Petrache, liderul ANTI-Orban din PNL, care l-a contrat direct în ședințele de partid, vine la DCNews!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Marian Petrache
Facebook Marian Petrache
Marian Petrache este invitatul analistului politic Bogdan Chirieac la interviurile DC NEWS. 

Interviul va fi transmis LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube, joi, 27 mai 2021, de la ora 13:00. 

Marian Petrache este un susținător al lui Florin Cîțu, pe care l-a apărat cu mai multe ocazii, dar și omul din PNL care l-a contrat direct pe Ludovic Orban, președintele PNL, căruia i-a spus că nu-l va vota la Congres! 

Petrache: Dl. Cîțu e susținut de PNL

După ce USR-PLUS a anunţat că vrea retragerea sprijinului pentru Florin Cîţu, ca urmare a demiterii lui Vlad Voiculescu, Marian Petrache a sărit în apărarea premierului. 

„Cele 3 partide, UDMR, PNL și USR și-au asumat să guverneze această țară. Nu poți să guvernezi eficient dacă nu există și o percepție pozitivă din partea populației asupra actului de guvernare. Din păcate, percepția asupra actului de guvernare nu era chiar așa de bună, tocmai datorită Ministerului Sănătății. Eu nu am cerut demisia domnului fost ministru. Eu am cerut să rezolve problema foarte repede pentru că ne afectează pe toți.

Acum suntem într-un moment delicat în care e nevoie de multă înțelepciune și trebuie găsită soluția pentru care ne-am asumat această guvernare, să facem ceva în folosul oamenilor. Domnul Cîțu e susținut de PNL, a fost propus și discutat cu partenerii. Nu schimbăm un prim-ministru pentru că încearcă să ducă corabia acolo unde trebuie“, a declarat atunci Marian Petrache. 

VEZI Marian Petrache (PNL): Nu-l schimbăm pe Cîțu! În niciun caz!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel