Marian Petrache (PNL): Nu-l schimbăm pe Cîțu! În niciun caz!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Vicepreședintele PNL Marian Petrache a vorbit despre problemele din coaliția de guvernare și despre posibilitatea demiterii premierului Florin Cîțu.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Marian Petrache, vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a vorbit despre susținerea pentru Florin Cîțu:

„Cele 3 partide UDMR, PNL și USR și-au asumat să guverneze această țară. Nu poți să guvernezi eficient dacă nu există și o percepție pozitivă din partea populației asupra actului de guvernare. Din păcate, percepția asupra actului de guvernare nu era chiar așa de bună, tocmai datorită Ministerului Sănătății. Eu nu am cerut demisia domnului fost ministru. Eu am cerut să rezolve problema foarte repede pentru că ne afectează pe toți.

Acum suntem într-un moment delicat în care e nevoie de multă înțelepciune și trebuie găsită soluția pentru care ne-am asumat această guvernare, să facem ceva în folosul oamenilor.“

Demisia premierului?

„Vă dați seama că nu, în niciun caz, domnul Cîțu e susținut de PNL, a fost propus și discutat cu partenerii. Nu schimbăm un prim-ministru pentru că încearcă să ducă corabia acolo unde trebuie“, a precizat Marian Petrache.

Ludovic Orban, joc dublu

„Nu guvernarea trebuie să fie un scop în sine, trebuie să fie o guvernare în folosul cetățenilor și nu cred că domnul Orban poate să se gândească la așa ceva. În condițiile în care s-ar întâmpla ceva, toate cărțile sunt la președinte. O renunțare la premierul Cîțu ar fi un semnal prost, iar un act guvernamental are succes și dacă percepția populației asupra lui e una favorabilă“, a precizat vicepreședintele PNL.

VEZI ȘI  -  USR cere retragerea lui Cîțu. Chirieac: Dispreț și aroganță. Se intră într-un joc complicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel