Data actualizării:
Data publicării:

Actorul Marian Olteanu, dezvăluiri din sezonul 4 al serialului Clanul: "O să moară..." Cea mai grea scenă: "Nu mai puteam. Nu mi-am simțit corpul"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul
Actorul Marian Olteanu a vorbit despre cel de-al patrulea sezon al serialului Clanul și cea mai grea scenă pe care a jucat-o.

"Cea mai grea scenă a fost aia în care eram atârnat cu capul în jos, din episodul 7 din sezonul 3. Nu mai puteam, adică nu mai puteam. Când am ajuns acasă, nu mai… nu mi-am simțit corpul de oboseală. Cred că a fost singura dată în viața mea când chiar am simțit, pe bună dreptate, ce înseamnă cuvântul extenuat. Eram extenuat.

Și peripeția pe care nu o pot uita e din sezonul 1, când m-a lovit Denis în secvența de bătaie și mi-a dat un pumn în coaste de m-a durut. Imediat după secvența aia, noi am terminat filmarea, împachetam sezonul 1, cum ar veni, și aveam trei săptămâni libere.

Trei săptămâni m-au durut coastele de nu am știut ce e cu mine, nu le-am fisurat că am fost la doctor și așa mai departe. Am făcut tot ce trebuie. Mi-a zis medicul, “băi, n-ai nimic la coaste, te doare, pur și simplu că te doare, dar asta e, o să treacă”. Și a trecut în două săptămâni jumătate – trei", a spus Marian Olteanu, pentru unica.ro.

Sursa foto: Facebook Clanul

"O să moară cineva…"

"Sezonul 4…. Să dezvălui ceva? O să moară cineva… în sezonul 4, printre primele episoade, dar mai mult nu am ce să zic", a dezvăluit actorul.

Clanul, un serial fenomen care a adus în prim plan povestea a doi frați pe care soarta i-a despărțit, dar hazardul i-a apropiat fără să știe, a ajuns, aseară, la finalul celui de-al treilea sezon. Întrebări fără răspuns, întâlniri cu potențiale morți iminente. O poveste ce continuă. Filmările pentru sezonul 4 au început deja, iar echipa pregătește un final al poveștii ce nu va putea fi ratat, scrie protv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel