Marian Măgureanu a murit, a anunțat Bartolomeu Constantin Savoiu: Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul fostului şef al SRI, Marian Măgureanu, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 
Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul fostului şef al SRI, Marian Măgureanu, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 
Bartolomeu Constantin Săvoiu, general de brigadă (în rezervă) al Armatei Române, a anunțat că fiul lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI, a murit. Marian Măgureanu avea 50 de ani. 

Marian Măgureanu, singurul fiu al fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), a murit. El era internat în spital, de mai multe zile, fiind infectat cu noul coronavirus.

”S-a stins astăzi din viață Finul meu Iubit , primul meu Fin, Marian MĂGUREANU  51 de ani, fiul Profesorului Virgi MĂGUREANU. Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere. Marian a fost un om minunat care a iubit viața și oamenii. A avut întotdeauna un spirit pozitiv, a purtat în el mereu și oriunde Buna Voie și atitudinea unei calde și fidele prietenii pentru toți care l-au înconjurat cu dragoste și fidelitate. Este pentru mine și toată familia mea care l-a iubit o mare și de neînlocuit pierdere! DUMNEZEU să îl Odihnească alături de Cei Drepți! Amin!”, a scris Bartolomeu Constantin Săvoiu pe Facebook.

De asemenea, și Magda Bistriceanu a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Din păcate s-a dus un bun prieten drag, virusul ucigaș nu l-a ocolit nici pe el. Drum lin, Marian! Condoleanțe familiei! Nu te voi uita niciodata!”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.

VEZI ȘI: După ce Marian Măgureanu a murit, familia sa lansează un apel la Alina Petre, fosta soție: NE DELIMITĂM de orice declarație făcută de ea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel