Marian Iancu îi critică pe şefii Rapidului. ”În antiteză completă cu ce înseamnă performanţa. Am fost luat ca duşman de Şucu şi Angelescu”
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marian Iancu, fostul finanţator al celor de la Poli Timişoara, a criticat din nou conducerea Rapidului şi a trimis câteva săgeţi şi spre Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor. 

”Din minciună şi din iluzii vândute, nu se pot crea valori şi nu se poate puncta în campionat. Mi-e şi jenă să merg mai departe şi să continui retorica mea vizavi de ceea ce face administraţia clubului Rapid. În competiţie cu tribuna, cu spiritul rapidist, cu emoţia celor 100 de ani, cu un stadion cochet, mic, dar care face o presiune fantastică şi care împinge şi stoarce proprii jucători, îi obligă să joace la capacitate maximă fără nicio rezervă de calitate, tu, ca administraţie, eşti într-o antiteză completă cu ceea ce înseamnă nivelul de performanţă. Nivel pe care din gură nu ţi-e greu să îl propovăduieşti, dar să nu faci tu nimic din ceea ce ai ca obligaţie, de la investiţie, la administrare, la conectare cu ce înseamnă fotbalul la nivelul la care vrei să ajungi”, a declarat Marian Iancu în cadrul podcastului Victory Extra Time

Înţepături pentru Victor Angelescu

”Sunt născut în Giuleşti. Mi-a plăcut fotbalul de mic şi nu puteam să ţin cu altă echipă, întotdeauna am fost rapidist, într-o mică familie de rapidişti. Eram o gaşcă întreagă de rapidişti, mergeam pe stadion în Giuleşti, după aceea mergeam în Republicii, în Divizia a doua. Mergeam cu steagul. Nu am cum să nu fiu supărat când lucrurile sunt atât de evidente”, a mai spus Marian Iancu.

Citește în continuare pe DCSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel