Marian Dragomir vs Cătălin Canciu. Primarul şi Inspectorul Şcolar General al Brăilei, război în declaraţii pe tăierea claselor de liceu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Catalin Canciu (Stânga) vs Marian Dragomir (Dreapta), război al declaraţiilor la Brăila. Sursa: Facebook
Catalin Canciu (Stânga) vs Marian Dragomir (Dreapta), război al declaraţiilor la Brăila. Sursa: Facebook
Primarul Brăilei, Marian Dragomir, şi Inspectorul Şcolar General, Cătălin Canciu, se atacă reciproc în contextul scandalului creat de tăierea claselor de liceu. 

Totul a pornit după ce primarul Brăilei a votat împotriva tăierii claselor de liceu. Şeful ISJ, Cătălin Canciu, a făcut o declaraţie controversată la adresa edilului. 

”Nu mai spun de faptul că domnului primar îi place să fie înconjurat de elevi, elevi îmbrăcați sumar atunci când temperaturile aerului sunt extreme: în ciorapi de mătase, în costum tradițional, dacă sunt chiar temperaturi pe minus(…) La toate festivitățile, Liceul de Arte trebuia să se prezinte acolo cu artiști să cânte, să recite poezii, să facă scenete, în costumații specifice(…)

O să le cer, nu directorului Liceului de Arte ci colegilor mei, să boicoteze pe viitor toate activitățile Primăriei, ca domnul primar să înțeleagă importanța acestui liceu și să nu mai facă afirmații pe care nu le stăpânește”, a declarat șeful ISJ Brăila, Cătălin Canciu, conform JurnalBr.ro

Primarul Marian Dragomir, replică directă

”Primăria Brăila nu va boicota niciodată evenimentele organizate în Municipiul Brăila. Apartenența politică a primarului sau inspectorului școlar trebuie să înceteze la intrarea în instituția publică pe care o reprezintă.

La toate evenimentele organizate în Municipiul Brăila:

– vom acorda același respect tuturor elevilor, cadrelor didactice și parinților

– vom garanta accesul liber al elevilor la festivaluri, concerte și spectacole

– vom promova întotdeauna la evenimentele noastre elevii de la grădinițe, școli, Palatul Copiilor, ONG-uri, etc

– NU VOM RĂPI NICIODATĂ COPIILOR BUCURIA APLAUZELOR !!! NICIODATĂ !!!

Notă – afirmațiile inspectorului Canciu privind „dresurile de mătase” de la costumele populare și „elevii dezbrăcați” pe scenă pentru că „nu au șube” depășesc orice limită …..

Costumele populare sunt create de generații de artiști populari iar costumele de la alte evenimente publice sunt concepute de profesori, parinți, de oameni care au viziune și bun simț ….. !!!”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel