Marian Ceaușescu - Mitică Dragomir, bătaie în stradă / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 08 noi 2022, 23:14
WhatsApp
Sursă foto: Captură Facebook Marian Ceaușescu
Sursă foto: Captură Facebook Marian Ceaușescu
Protestatarul Marian Ceaușescu a intrat în conflict, marți seară, cu Mitică Dragomir.

Joi seară, în fața sediului unei televiziuni din România, protestatarul Marian Ceaușescu a intrat în conflict cu Mitică Dragomir. Protestatarul scandalagiu l-a instigat pe Mitică Dragomir, adresându-i mai multe invective, după care a fost lovit de acesta. Ulterior, și Marian Ceaușescu a lovit.

CITEȘTE ȘI     -    Coarnă i-a zis lui Mitică Dragomir că trebuia să sune la 112 în bătaia cu Ceaușescu, dar e de noaptea minții ce s-a întâmplat când Liviu Pop a făcut același lucru, tot într-un scandal cu protestatarul

Ulterior evenimentului, Mitică Dragomir a fost invitat telefonic la Realitatea Plus, la emisiunea moderată de Laurențiu Botin, pentru a-și expune punctul de vedere față de cele întâmplate:

„Eu am terminat emisiunea și moderatorul mi-a spus: Nea Mitică, nu ieși pe aici că nu te lasă ăștia să mergi la mașină! Nu m-au lăsat să ies.Eu, atunci, m-am întors și am întrebat de altă ieșire. Când m-am dus la ieșirea cealaltă, acolo era unul care mă pândea cu un câine. Mie îmi e frică de câini, de oameni nu îmi e frică. Apoi m-am întors înapoi la prima ieșire. Când am dat să ies, nu m-au lăsat să ies să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: Comunistule, hoțule, banditule! Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține. Atunci a venit unul cu un câine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși. Administratorul societății mele a venit să mă acopere și să deschidă ușa la mașină. Unul a venit și i-a dat un picior în fund și lui Cristi. Atunci eu l-am alergat un pic pe ăla, după care m-am întors la mașină, că venise bodyguardul. Ei s-au dat la o parte de la mașină. M-am urcat în mașină și am plecat. Erau trei care m-au așteptat. Toți trei au dat și în Cristi, și în mine (...).

Eu îl dau în judecată pentru ce a făcut și pentru faptul că a venit cu câinele dresat și mi-a rupt pantalonii. Îmi e teamă să nu fie câinele turbat. Mă duc mâine să îmi fac antirabicul. Unul m-a înțepat cu o șurubelniță, mi-a dat în spate cu o șurubelniță. Au venit în grup și m-au atacat“, a spus Mitică Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?