Marian Ceaușescu, cadou pentru Florin Cîțu: I-am dat și lui Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marian Ceaușescu, cunoscut pentru numeroasele proteste la care a participat, i-a adus un alt „cadou” premierului Florin Cîțu.

Săptămâna aceasta, Marian Ceaușescu i-a adus premierului Florin Cîțu „o carte”: „Uitați, aici, o carte: 10 august. Dosarul din 10 august... încă nimic...”

Însă Marian Ceaușescu mai are un cadou pentru premierul României: o sabie de... jucărie. „Bună ziua, domnule Cîțu! Îmi dați voie să vă ofer ce i-am oferit și domnului Ludovic Orban. O sabie cu care să vă duelați, pentru că, sincer, nu văd diferență... poate o să fiți mai altfel...”, i-a zis, vineri, Marian Ceaușescu. 

Amintim că, la conferința de marți seară, Marian Ceaușescu a avut o întrebare pentru premierul României: „Ce facem cu sloganul Fără penali în funcții publice?”

„Îl susținem în continuare”, a răspuns Florin Cîțu.

„Stați un pic, pentru că atunci ar trebui schimbat!”, a insistat protestatarul. „Știți cum să-i spunem? Fără unii penali în funcții publice sau toți?!”, i-a zis Marian Ceaușescu. „Nu e adevărat! Fără penali!”, a replicat premierul. 

Congresul PNL, în care se va alege președintele PNL, are loc în 25 septembrie. Candidează premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ultimul fiind președintele PNL în funcție.

Cîțu: Orban a ales un mod foarte urât de a ieși din politică

Premierul Florin Cîțu l-a atacat dur, joi seară, pe președintele PNL, Ludovic Orban, spunând că acesta „a ales un mod foarte urât de a ieși din politică”. 

Întrebat, joi seară, la TVR 1, despre declarațiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă, Florin Cîțu a spus că nu vrea să le comenteze.

„Eu spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declarații și cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. În rest, eu nu aș vrea să mai comentez declarațiile sale”, a spus Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel