Marian Ceauşescu, atac la Ioan Niculae pe aeroport. Val Vâlcu remarcă un nonsens
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 19 feb 2021, 17:07
WhatsApp
Marian Ceauşescu l-a aşteptat la aeroport pe Ioan Niculae.

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a ajuns, vineri, în România cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, fiind preluat de poliţişti pentru a fi dus în penitenciar în urma condamnării definitive la 5 ani de închisoare cu executare. Joi, patronul grupului Interagro a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Patronul Astra Giurgiu nu a scăpat nici el de protestatarul Marian Ceauşescu, cel care l-a aşteptat special la aeroport pentru a-i arunca injurii aşa cum o face de mai mulţi ani cu politicieni şi oameni de afaceri. "Plăteşte-i angajaţii, borfaşule, că nu ţi-ai plătit angajaţii, bă! (...) Plăteşte-ţi bă angajaţii, puşcăriaşule! Ia uitaţi aici puşcăriaşule! Să stai acolo până când îmi văd eu ceafa, puşcăriaşule!", a urlat Marian Ceauşescu la Ioan Niculae. 

Comentariul lui Val Vâlcu

"E un nonsens. Pe de o parte te bucuri că omul a fost arestat, că înfundă puşcăria, îi strigi cu satisfacţie 'puşcăriaşule!', îi doreşti să stea acolo 'până când ţi-oi vedea tu ceafa', dar pe de altă parte îi ceri să se ocupe şi de angajaţii săi. Păi dacă e arestat şi ţi-ai satisfăcut setea de dreptate, nu-i mai cere să facă şi activităţi antreprenoriale, că omul se duce acolo unde îţi doreai tu să ajungă, la puşcărie! Utilitatea acelui om pentru tine e să dea un exemplu, să stea în puşcărie. Acum el are 'rolul' de puşcăriaş pentru tine, nu are rolul de antreprenor care plăteşte salarii", a punctat Val Vâlcu. 

VIDEO: 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro