Marian Ceauşescu, atac la Ioan Niculae pe aeroport. Val Vâlcu remarcă un nonsens
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Marian Ceauşescu l-a aşteptat la aeroport pe Ioan Niculae.

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a ajuns, vineri, în România cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, fiind preluat de poliţişti pentru a fi dus în penitenciar în urma condamnării definitive la 5 ani de închisoare cu executare. Joi, patronul grupului Interagro a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Patronul Astra Giurgiu nu a scăpat nici el de protestatarul Marian Ceauşescu, cel care l-a aşteptat special la aeroport pentru a-i arunca injurii aşa cum o face de mai mulţi ani cu politicieni şi oameni de afaceri. "Plăteşte-i angajaţii, borfaşule, că nu ţi-ai plătit angajaţii, bă! (...) Plăteşte-ţi bă angajaţii, puşcăriaşule! Ia uitaţi aici puşcăriaşule! Să stai acolo până când îmi văd eu ceafa, puşcăriaşule!", a urlat Marian Ceauşescu la Ioan Niculae. 

Comentariul lui Val Vâlcu

"E un nonsens. Pe de o parte te bucuri că omul a fost arestat, că înfundă puşcăria, îi strigi cu satisfacţie 'puşcăriaşule!', îi doreşti să stea acolo 'până când ţi-oi vedea tu ceafa', dar pe de altă parte îi ceri să se ocupe şi de angajaţii săi. Păi dacă e arestat şi ţi-ai satisfăcut setea de dreptate, nu-i mai cere să facă şi activităţi antreprenoriale, că omul se duce acolo unde îţi doreai tu să ajungă, la puşcărie! Utilitatea acelui om pentru tine e să dea un exemplu, să stea în puşcărie. Acum el are 'rolul' de puşcăriaş pentru tine, nu are rolul de antreprenor care plăteşte salarii", a punctat Val Vâlcu. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel