Maria Şarapova, decizie surprinzătoare pentru turneul de la Roland Garros
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Maria Şarapova a luat o decizie surprinzătoare privind paprticiparea sa la turneul de la Roland Garros.

Maria Şarapova, fostă numărul unu mondial, care şi-a reluat recent antrenamentele după o operaţie la umărul drept, a declarat forfait pentru turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, informează AFP. 'Am declarat forfait pentru French Open astăzi', a scris Şarapova miercuri seara pe contul său de Instagram, alături de un mic drapel al Franţei.

'Uneori, deciziile bune şi sunt şi cele mai uşoare', a adăugat rusoaica, dublă laureată la Roland Garros, în 2012 şi 2014 (ultima oară după o finală câştigată în faţa Simonei Halep), care anul trecut s-a oprit în sferturile de finală ale competiţiei pariziene, câştigată de româncă.

Intervenţie chirurgicală la umărul drept

'În privinţa veştilor bune, am reluat antrenamentele şi lucrez încet pentru a-mi recăpăta forţa la umăr. Paris, îmi vei lipsi, până anul viitor', a adăugat campioana, care a împlinit luna trecută 32 de ani.

Maria Şarapova, aflată acum pe locul 35 în clasamentul WTA, a efectuat în luna februarie o mică intervenţie chirurgicală la umărul drept, la care fusese operată în 2008. Ea a disputat doar opt meciuri în 2019, înregistrând 6 victorii şi 2 înfrângeri. Jucătoarea rusă a participat, la finele lunii ianuarie, la turneul de la Sankt Petersburg, unde a declarat forfait după victoria din primul tur în faţa australiencei Daria Gavrilova, înainte de a renunţa, la jumătatea lunii februarie, să mai participe la turneul de la Indian Wells.

Citește și:

Roma 2019: Simona Halep - Marketa Vondrousova rezultat LIVE score. Meciul revanșei

Mats Wilander, la București. Ce a spus despre Simona Halep şi Ilie Năstase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel