Maria Șarapova a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Maria Șarapova a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul / Foto: Facebook Maria Șarapova
Maria Șarapova a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul / Foto: Facebook Maria Șarapova
Maria Șarapova a născut. Vezi în articol prima poză cu bebelușul.

Maria Sharapova a devenit mamă pentru prima oară. Sportiva,în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit vineri că ea și logodnicul ei, Alexander Gilkes, în vârstă de 42 de ani, și-au întâmpinat primul copil. Șarapova a adus pe lume un băiat vineri, 1 iulie, potrivit anunțului cuplului. Cei doi vor să îl numească pe copil Theodore.

Vestea lor fericită a fost dezvăluită într-o postare dulce pe Instagram. "Theodore", a scris Șarapova la legenda fotografiei care o înfățișa pe ea și pe Gilkes ținându-și băiețelul, cu data nașterii lui scrisă cu cifre romane, scrie People.

"Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții cadou pe care micuța noastră familie l-ar putea cere.", a scris ea.

Cine este logodnicul Mariei Șarapova

În decembrie 2020, rusoaica și-a confirmat logodna cu Gilkes, un om de afaceri britanic și co-fondator al casei de licitații online Paddle8. Cuplul și-a făcut publică relația pentru prima dată în 2018. Șarapova a anunțat că este însărcinată la 35 de ani, în aprilie, printr-o postare pe Instagram.

Reamintim că Șarapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam, iar din tenis a adunat 38.777.962 de dolari. Partenerul ei, Alexander Gilkes, a lucrat ca licitator pentru diferite fundații, printre care Raising Malawi a Madonnei și Fundația SIDA a lui Elton John.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

Noul membru din familia Şarapovei vine la aproximativ doi ani de la retragerea ei din tenisul profesionist, după Australian Open 2020. Deși spotul a fost viața ei, Șarapova pare fericită acum alături de familia ei, iar acest rol de mamă pare că a fost așteptat cu nerăbdare. Deși plecarea din lumea tenisului a fost o decziie asumată, sportiva mărturisea în 2020 că îi vor lipsi antrenamentele și turneele, dar și momentele în care tatăl îi era alături.

"Dând viața tenisului, tenisul mi-a dat o viață. Îmi va lipsi în fiecare zi. Îmi va lipsi antrenamentul și rutina mea zilnică: să mă trezesc în zori, să-mi pun pantoful stâng înaintea dreptului și să închid poarta terenului înainte să lovesc prima minge a zilei. Mi-ar fi dor de echipa mea, de antrenorii mei. O să-mi fie dor de momentele în care stăteam cu tatăl meu pe banca de antrenament.", a spus ea atunci.

Șarapova: Tenis - Îţi spun adio

"Tenis - Îţi spun adio. Mi-am dat viaţa pentru tenis, iar tenisul mi-a dat o viaţă. Îmi va lipsi în fiecare zi", a mai scris atunci campioana rusă în revistele Vogue şi Vanity Fair. După suspendarea din cauza meldoniumului în 2016, pe o perioadă de 15 luni, Şarapova s-a confruntat cu o serie de accidentări şi nu a mai reuşit să revină la cel mai bun nivel.

Şarapova, una dintre cele mai faimoase sportive ale secolului XXI, a câştigat primul ei titlul de Grand Slam, Wimbledon, în 2004 la doar 17 ani. Au urmat apoi succesele de la US Open (2006), Australian Open (2008) şi Roland-Garros (2012, 2014). În palmaresul ei figurează 34 titluri WTA, 4 ITF şi medalia olimpică de argint din 2012 la individual. A fost nr. 1 mondial în august 2005. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel