Scandal la Acces Direct! S-a enervat și a plecat din emisiunea Mirelei Vaida
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Maria Păuna a izbucnit în timpul emisiunii Acces Direct, astfel că vedeta a decis să părăsească emisiunea. După acuzațiile primite de la fostele cursante, antreprenoarea s-a ridicat și a decis să părăsească platoul. Mirela Vaida a îndrumat-o spre ieșire.

Maria Păuna e în scandal uriaș cu două dintre fostele sale cursante, asta după ce vedeta le aduce acuzații de escrocherie spunându-le că i-au furat cursurile. În timpul emisiunii Acces Direct una dintre tinere a intervenit, conform Spynews.

Maria Păuna a părăsit platoul Acces Direct în timpul emisiunii

Alexandra a făcut la rândul ei acuzații la adresa antreprenoarei și formatului profesional, iar în urma acestor acuzații Maria Păuna a izbucnit. Acesta nu a vrut să mai audă nimic, iar ea a decis să părărească platoul Acces Direct.

În timp ce Maria Păuna se îndrepta de fapt spre poarta de intrare în platou, Mirela Vaida a îndrumat-o pe unde trebuie să iasă invitații.

”Nu se iese pe acolo, pe acolo se iese”, i-a spus Mirela Vaida Mariei Păuna, invitând-o și mâine în platou pentru a continua subiectul scandalului.

Ce spun tinerele despre Maria Păuna

Deși a venit chiar ea să facă acuzații, fostele cursante ale Mariei Păuna au intervenit și au mărturisit că aceasta a profitat de banii de pe cursuri, însă în schimb nu le-a învățat exact ceea ce trebuia și chiar a micșorat durata lecțiilor.

Mai mult de atât, Alexandra, una dintre cursante, a mărturisit în direct că Maria Păuna încearcă să-și promoveze afacerea și să se dea la televizor ceea ce nu e de fapt.

”Vrea să fie și vedetă la televizor și formator profesional, vrea să fie și mare profesionistă în domeniu, dar practic nici ea nu cred că știe bine..”, a spus una dintre cursante.

VEZI ȘI: Reacția Mirelei Vaida, după ce pe internet a apărut că ar fi murit

Tot mai multe persoane publice sunt declarate moarte pe Tik Tok sau în mediul online, iar pe această listă se înscrie și Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Vedeta a avut o reacție chiar în timpul emisiuni, după ce a apărut că ar fi murit.

Vedete de la noi se confruntă des cu problema farselor de pe internet, dar și a știrilor fake în care se spunea despre acestea că au murit. După ce pe această listă s-a înscris recent Vlăduța Lupău sau Bogdan Mocanu, acum a venit rândul și al Mirelei Vaida, relatează Spynews.

Cum a reacționat Mirela Vaida după ce s-a spus că ar fi murit

Pe Tik Tok a apărut recent un clip video în care apărea un sicriu la căpătâiul căruia stăteau două femei. Pe clipul video era scris și un mesaj în care era exprimat faptul că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel