Data actualizării:
Data publicării:

Maria Marinescu, colaborare cu Carmen Iohannis: Multă lume a observat schimbarea. Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit mai demult

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Presidency
Sursa foto: Presidency
Designerul Maria Marinescu a vorbit despre colaborarea sa cu Carmen Iohannis.

"Colaborarea cu doamna Iohannis a început printr-o prietenă comună și îmi pare rău că nu ne-am întâlnit mai demult. Multă lume a observat și a apreciat schimbarea vestimentară a doamnei Iohannis. Ținutele unei soții de președinte trebuie să fie coerente, adecvate fiecărui eveniment și mai ales să o reprezinte, să-i definească stilul", a spus Maria Marinescu pentru viva. ro.

Vezi și:  Cum s-au îmbrăcat Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis la Ziua Marinei. Adina Buzatu spune că "se vede o evoluţie vestimentară". Singurul comentariu avut la preşedintele Iohannis 

După cum se știe, designerul preferat al Primei Doamne a fost mulți ani Eli Lăslean. De-a lungul timpului, ținutele sale au fost apreciate, dar și foarte des criticate, fiind considerate neadecvate pentru unele dintre evenimentele la care a luat parte.

După încoronarea Regelui Charles al III-lea, de pildă, Cătălin Botezatu a făcut câteva remarci. Designerul a punctat atunci faptul că ar trebui să fie consiliat cuplul prezidențial, privind vestimentația adoptată la anumite evenimente. "Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus acesta pentru unica.ro.

Regretatul designer Stephan Pelger spunea despre Carmen Iohannis că are niște fixuri pe care "nu i le poate schimba nimeni". Cei doi au colaborat mai mulți ani, încă din 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel