Maria Magdalena Chihaia, adevărul despre "sexy MĂICUȚA" de la iUmor: Nu încerc să convertesc lumea la catolicism
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: SPECTACOLA
Foto: SPECTACOLA
Maria Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care este legătura dintre ea și personajul interpretat la iUmor.

Maria-Magdalena Chihaia, actriță, născută pe 16 aprilie 1986, în București. A absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Actorie în 2010 la clasa profesorilor: Virgil Ogașanu și Ruxandra Sireteanu, asistent: Georgiana Saizescu.

Joacă următoarele spectacole: “Crimă la cină”, un spectacol interactiv cu muzică live și dans, în stilul Agathei Christie la Teatrul Elisabeta, “Cum să pierzi totul într-o zi”, regia Razvan Oprea, “Michelle”-one woman show, “Schimb pe schimb” și “Gunoierul” la Teatrul Roșu, “Maria-Magdalena: de la mânăstire la club”, “Dragoste pe coji de mandarine”, “ Cine a furat-o pe Ileana Cosanzeana?!”.

Pe lângă actriță este și instructor de dans, predă dansuri latino-americane, valsul mirilor și creează coregrafii unicate pentru evenimente, face entertainment si MC. Cel mai important, Maria-Magdalena Chihaia este dubla finalistă iUmor, încântând publicul prin personajele ei: bocitoarea și binecunoscuta Sora Magdalena, care a adus controverse în randul spectatorilor, devenind cel mai scandalos număr din istoria iUmor. Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat. Magdalena Chihaia a fost supranumită de către Cheloo  "cea mai sexy măicuță"

Maria Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care este legătura dintre ea și măicuță, rolul pe care l-a interpretat în cadrul emisiunii "IUMOR  "

SPECTACOLA: De ce ai ales să interpretezi  acest personaj?!

Maria Magdalena Chihaia: Eu sunt de confesiune romano-catolică, am cântat 9 ani în corul bisericii catolice și am absolvit Liceul Româno-Catolic Sfântul Iosif.  În 1999 am reprezentat tineretul studențesc catolic la Roma în fața Papei Ioan Paul al II-lea și a cardinalilor de la Vatican. Am dat interviuri pentru televiziunile din Roma și am făcut parte din echipa mare a Diecezei de București pe parte artistică.

Citește mai departe pe SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel