Data publicării:

Maria Iordănescu, primul an cu fetița ei: A fost cea mai mare provocare

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Maria Iordănescu prezentatoarea Focus Sport
Maria Iordănescu prezentatoarea Focus Sport
Maria Iordănescu, prezentatoarea Focus Sport, de la PRIMA TV,  împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie.     

Maria Iordănescu a avut o mare bucurie în 2023. A devenit mamă.

„Cea mai mare bucurie - Întâlnirea cu fetița mea și cea mai mare provocare - Hmmm…. Alăptarea  și acomodarea în noul rol, cel de mama. Și asta pentru că sunt perfecționistă și încerc să îi ofer micuței mele tot ce are ea nevoie și tot ce e mai bun. Îmi pun tot sufletul și îmi dau silința că totul să fie spre… “ideal” dacă s-ar putea”, a zis ea pentru Spectacola.

Întrebată cum își petrece sărbătorile, a spus că: „În familie, evident. Așa cum o fac în fiecare an. Cât pot și cât va depinde de mine, eu nu o să lipsesc niciodată de la masă de Crăciun și de Paște, din familie. Și aici vorbesc despre părinți, frați, cumnate și nepoți. Acestea sunt și zilele mele preferate din an, pentru că, pe lângă bucuria religioasă care vine la pachet cu aceste zile de sărbătoare, ne întregim, ne întâlnim cu toții și petrecem timp frumos și de calitate împreună. Iar aceste momente sunt atât de prețioase încât nu îmi permit să absentez vreodată”.

Vedeți mai multe aici - https://www.spectacola.ro/maria-iordanescu_35387.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel