Maria Grapini vizită de lucru în judeţul Constanţa
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini efectueaza astazi, 16 mai 2013, o vizită de lucru în judeţul Constanţa.

Cu acest prilej, ministrul Maria Grapini va participa la Mamaia, la seminarul intitulat „Probleme actuale ale IMM-urilor din sectorul textile, confecţii, pielarie. Măsuri de sprijin pentru creşterea gradului de inovare şi competitivitate”, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Constanţa, în colaborare cu Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei.

La această întâlnire sunt invitaţi să participe reprezentanţii societăţilor care au activitate de producţie sau comerţ în domeniul textile–pielărie, iar subiectele ce vor fi abordate pe parcursul discuţiilor sunt:

• Strategii guvernamentale pentru creşterea numarului de IMM-uri si dezvoltarea celor existente in sectorul textile-pielărie;

• Măsuri de susţinere a IMM-urilor pentru a face faţă competiţiei şi creşterea gradului de inovare;

• Programe de finanţare;

• Probleme actuale ale IMM-urilor din sectorul textile, confecţii, pielărie.

În jurul orei 14:00, ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism va participa la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa la o întâlnire de lucru pe probleme de turism cu tema: “Probleme actuale ale turismului de litoral şi posibile soluţii pentru rezolvarea acestora”.

Cu această ocazie, vor fi abordate subiecte importante pentru turismul românesc.

La întâlnire va fi prezent Răzvan Filipescu, Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism şi sunt aşteptaţi să participe reprezentanţii societăţilor de turism de pe litoral şi ai agenţiilor de turism care valorifică oferta litoralului românesc.

Biroul de Presă al Ministerului Economiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel