Maria Grapini, ministru pentru IMM-uri, Turism, Mediu de Afaceri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ministerul pentru IMM-uri, Turism, Mediu de Afaceri - Maria Grapini - este o femeie de afaceri prosperă, care a câștigat la alegerile parlamentare un loc în Camera Deputaților, din postura de candidat al USL. Maria Grapini este unul dintre cei doi miniștri ai Cabinetului Ponta II care fac parte din Partidul Conservator.

Din 2006 este vicepreședinte al PC și din același an conduce filiala Timiș a PC. Conform declaraţiei de avere depusă la BEJ Timiş în dosarul de candidatură, ea deţine un teren extravilan de 750 metri pătraţi, în zona Lacului Surduc din judeţul Timiş, cumpărat în anul 2005, o casă de locuit de 430 metri pătraţi, construită în anul 1998, în Timişoara, şi o casă de vacanţă construită în anul 2005 pe malul lacului Surduc, de 50 metri pătraţi.

De asemenea, Maria Grapini deţine un autoturism Volkswagen Touareg, an de fabricaţie 2006, dar şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 120.000 de lei, precum şi tablouri în valoare de 120.000 de lei.

Grapini are şi trei brevete de inovaţii la activ, obţinute înainte de 1989 şi o serie de titluri şi trofee. În 2000 a primit gradul de Cavaler – Ordinul Naţional „Pentru merit”, acordat de Preşedintele României pentru merite deosebite în conducerea activităţilor economice. Maria Grapini este căsătorită şi are un fiu. Vorbeşte engleză şi franceză şi este pasionată de scrabble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel