Maria Grapini: E o cruce grea pe care trebuie s-o purtăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Maria Grapini
Maria Grapini
Europarlamentarul Maria Grapini a transmis, luni dimineață, un mesaj emoționant.

"N-avem voie să uităm vreodată! Jertfa eroilor Timișoarei este neprețuită, moștenirea aceasta este o cruce grea pe care trebuie s-o purtăm demni! N-am fi vorbit acum despre o Românie liberă, dacă, în Decembrie 1989, Timișoara nu s-ar fi ridicat în picioare, în fața gloanțelor, sătulă de comunism și de întuneric! Eroii noștri ne-au izbăvit, suntem datori să prețuim și onorăm ceea ce ne-au oferit ei: o lume fără lanțuri! Nimic nu este mai de preț ca LIBERTATEA, o afirm cu tărie! Sunt și comisar al drepturilor omului (OADOR) și cunosc în amănunt ce înseamnă să fii îngrădit și privat de drepturi fundamentale. Dacă libertate nu e...nimic nu e!

Îmi pare rău că nu sunt, astăzi, alături de timișoreni, conduc o delegație a Parlamentului European în Grecia, pentru a discuta problemele grele ale Europei contemporane în care cu toții ne regăsim.

Dragi timișoreni, dragi români,


Vă invit să ținem împreună un moment de reculegere național, să cinstim memoria eroilor Revoluției, să nu permitem nimănui și vreodată să ne ia libertatea, demnitatea, onoarea și mândria de-a fi români, să prețuim ceea ce avem, să ne iubim țara, s-o facem mândră de noi! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească pe eroii Revoluției din Decembrie 1989!", a spus europarlamentarul umanist, Maria Grapini.

Între 17 și 19 decembrie, Grapini se va afla în capitala Greciei ca și conducător al delegației Comisiei IMCO - protecția consumatorilor și a pieței interne - din cadrul PE, într-o misiune oficială și deopotrivă importantă, cu implicații economice majore.
 

VEZI ȘI: Amnistie - graţiere. Borza deschide cutia Pandorei

VEZI ȘI: Iohannis, Dăncilă, Macron, Trump, notați! Borza: Ca să vezi coincidență...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel