Maria Dorobanțu, medic cardiolog, la DCNews. Interviu la Academia de Sănătate (partea a doua)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Profesor doctor Maria Dorobanţu, medic cardiolog, preşedintele Societăţii Europene de Cardiologie este invitatul DC News în cadrul emisiunii ”Academia de Sănătate” realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.  

Săptămâna trecută, mai exact pe 15 ianuarie, a fost difuzată prima parte a interviului, urmând ca luni, 22 ianuarie, de la ora 11.00, să fie difuzată cea de-a doua.

Profesor doctor Maria Dorobanţu are o serie de realizări de excepție în domeniul medicinei și a ocupat diverse funcții cheie, în cadrul cărora a obținut performanțe remarcabile:

-Director Centrul de Excelenta – CNCSIS - MEC « Centrul de cercetare pentru diagnosticul si tratamentul urgentelor cardiovasculare » (2005)

- Șef de departament « Centrul de cercetare pentru diagnosticul si tratamentul urgentelor cardiovasculare » in cadrul Platformei de Cercetare "George Emil Palade"(2006)

Director al Centrului European de Excelenta in Hipertensiune Arteriala, (2008 )

Studii 

Liceul "Zinca Golescu" Pitesti, (1966-1970), Sef de Promotie
Facultatea de Medicina, Bucuresti, (1970-1976), Sef de Promotie cu Diploma de Merit
Stagiu de Doctorat in Stiinte Medicale (1984-1990)

[citeste si]

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel