Maria Constantin, bătută de soţ, cu copilul în brațe. "M-a dat cu capul de maşină"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Maria Constantin a povestit coșmarul prin care a trecut, pe vremea când era căsătorită cu un cântăreț de muzică populară. Vedeta a fost bătută de față cu fiul său.

În 2007, Maria Constantin s-a căsătorit un cântăreţ de muzică populară și a adus pe lume un copil. Cei doi au stat împreună șase ani, după care au divorțat.

"Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: 'Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi'. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină", a povestit Maria Constantin.

În prezent, Maria Constantin trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel