Mărgineanu îl apără pe Ristei: Toate proastele și toți proștii care-și trăiesc viața pe`Feisbuc`...
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mihai Margineanu
Mihai Margineanu
Cântărețul și compozitorul Mihai Mărgineanu se declară uimit de atacurile inexplicabile la adresa cântărețului Florin Ristei. 

De unde a început totul: Xonia a făcut ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București, ceea ce a atras atenția și a scandalizat. 

Pozele Xoniei au fost rapid uitate, dar în același timp au activat un interviu de la începutul lunii august, acordat de Florin Ristei revistei Viva. 

Iată ce a spus atunci Ristei: 

”Am vazut pe internet un interviu filmat cu unul dintre cantaretii romani de succes, si anume Florin Ristei, pe care nu l-am cunoscut eu prea bine dar il stiu din piata muzicala sau de pe la emisiuni. Am o impresie tare buna despre el inca de pe vremea in care era un pusti talentat si canta "Dana, colega mea!"

In interviul respectiv el zicea - raspunzand la intrebarea : Ce personaj istoric iti place? - ca este fascinat de evolutia lui Hitler de la faza de om normal la tiranul care a ajuns in final, si ca citea in momentul de fata, Mein Kamf. Bun si frumos si nimic ofensator.

In niciun caz n-am inteles o secunda din ce-am vazut ca lui i-ar placea Hitler, asa dupa cum toata presa a ajuns sa scrie!

M-au uimit insa, puzderia de articole si mesaje pline de rautate scrise de toate proastele si toti prostii care-si traiesc viata pe feisbuc, injurand sau dand laicuri cu emiticoane.

De la "nu-l mai baga nimeni in seama" pana la injuraturi cartieristice de mahala alba-neagra.

Cat timp irosit din partea lor! Cata lipsa de bun-simt apropo de faptul ca nici n-au vazut sau citit interviul , ci au luat totul de-a gata si au pus botul imediat la ce au scris altii, fara sa verifice inainte sa arunce ura in fibra optica. Primul care a scris si a trunchiat zisele copilului a fost unul de se crede psiholog muzical si pe care, din pacate, chiar ca nu-l mai ia nimeni in seama.

Saracii oameni, cat de rataciti trebuie sa fie si cat de urate le-or fi traiurile.

Pentru ca stilul asta de viata, injurand-urand-si-frustandu-te din orice, duce catre depresii de calitate superioara in care dracul te baga, dar din care nici dracu nu te mai scoate.” a scris cântărețul Mihai Mărgineanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel