Margherita de la Clejani, în  noul sezon „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1
Margherita de la Clejani este una dintre concurentele care participă la „Splash! Vedete la apă!’, emisiune care revine la Antena 1, din toamnă.

„Splash! Vedete la apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1, aceasta acceptând provocarea de-a participa în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. În cadrul acestui show, vedetele se antrenează intens pentru a putea face sărituri spectaculoase, în dorința lor de-a impresiona juriul, anunță Antena 1.

Dornică să își depășească limitele, Margherita de la Clejani a decis să se antrenezeintens pentru a demonstra că nu îi este teamă să se arunce în bazin, de la înălțimi amețitoare.

Recent, vedeta și-a bucurat fanii de pe Instagram cu o filmare în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Rămăne de văzut dacă Margherita de la Clejani va decide să sară de la 3, 5, 7 sau 10 metri înălțime, dar și dacă va primi laude sau critici din partea juraților noului sezon „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

„Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Personalități din viața artistică sau sportivă se antrenează la bazinul olimpic din Bacău și încearcă să fie în cea mai bună formă pentru cel mai răcoritor show al verii! ”Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1!

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă. Cum se va descurca aceștia, cei de acasă pot afla începând cu 21 august și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel