Data publicării:

Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Magazinul Muzica, Instagram
foto: Magazinul Muzica, Instagram
Timpul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cei care au strălucit cândva.

Margareta Pâslaru este încă o legendă vie și nu încetează să ne uimească nici măcar la onorabila vârstă de 80 de ani. Cu toate că simte efectele trecerii timpului, artista rămâne dedicată pasiunii sale. Deși are părul alb, a rămas la fel de cochetă și se îngrijește de aspectul ei cu aceeași atenție cu care o făcea în tinerețe.

În ultimii ani, îndrăgita artistă a fost mai puțin vizibilă în sfera publică. Cel mai recent, ea a făcut apariție în public în această primăvară, pe 28 martie, când a lansat materialul discografic promis, în cadrul unui eveniment organizat la magazinul Muzica din București. Prin acest album, artista a sărbătorit șase decenii și jumătate de activitate continuă în industria muzicală, alături de publicul prezent la evenimentul din București.

„Mă bucur! Este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzica. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, le-a spus Margareta Pâslaru invitaților care au venit să o susțină, potrivit redactia.ro.

Margareta Pâslaru a devenit cunoscută în anii '60. Lansarea primului ei album, intitulat „Margareta Pâslaru”, în 1964, a fost o explozie de popularitate. Hiturile notabile precum „Ce frumoasă este dragostea” și „Dorul” au cucerit inimile ascultătorilor i-au asigurat statutul de cea mai iubită cântăreață din acea perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel