MARELE MISTER de la Sectorul 2. Neculai Onțanu: Nimeni nu știe
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Onțanu  Foto: Crișan Andreescu
Onțanu Foto: Crișan Andreescu
Neculai Onţanu a vorbit despre marele mister legat de Sectorul 2. 

Într-un dialog cu Val Vâlcu, Neculai Onţanu, candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 2, a vorbit despre un mare mister legat de administraţia locală. Foarte mulţi oameni nu ştiu cine este acum primar. 

"Mi-au spus foarte mulţi oameni. Se întrebau: ‚dar cine este, astăzi, primarul Sectorului 2?’. Plecase cu o zestre foarte bună pentru Sectorul 2 pentru că lăsasem sectorul aproape la cheie. Finalizasem aproape 700 de străzi pe care le-am găsit în anul 2000 la nivel de piatră de râu şi pământ. Şi a trebuit să facem investiţii foarte mari şi tehnice dar şi financiare ca să introducem toate reţelele edilitare – apă, canal, gaze, telefonie – inclusiv infrastructura rutieră. Vorbesc despre cartierele Andronache, Ion Creangă, cartierul Tei-Toboc, Plumbuita. Era un oraş cu numele dar avea trăsături preponderent rurale.

Aceasta era marea provocare pe care am avut-o la momentul respectiv. Din aceste cartiere oamenii ieşeau din cază cu cizmele atunci când ploua şi îşi luau pantofii când intrau pe Şoseaua Pantelimon sau pe Şoseaua Colentina", a declarat, la DC News, Neculai Onţanu, candidat al Coaliției ADER - PPU (social-liberal) pentru Primăria Sectorului 2.    

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel