Data publicării:

Marele ciclist Rohan Dennis, arestat pentru că și-ar fi ucis soția

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Marele ciclist Rohan Dennis a fost arestat pentru că și-ar fi ucis soția, după ce a dat cu mașina peste ea.

Campionul mondial de ciclism Rohan Dennis ar fi fost acuzat de poliție că a provocat moartea soției sale, după ce aceasta a fost lovită de o mașină sâmbătă, scrie BBC.

Poliția din Australia de Sud a declarat că o femeie de 32 de ani a suferit răni grave și a murit la spitalul din Adelaide.

Potrivit unei informări, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat și acuzat că a provocat moartea prin conducere periculoasă.

Șoferul se cunoștea cu femeia și a fost eliberat pe cauțiune până în martie.

S-a raportat pe scară largă în presa australiană că bărbatul și femeia sunt Dennis și soția sa Melissa Hoskins.

Melissa Hoskinsa a fost campioană la ciclism pe echipe în 2015 și a concurat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 și Rio 2016.

Ea și Dennis s-au căsătorit în 2018 și au doi copii.

În februarie, Dennis a anunțat că se va retrage la sfârșitul sezonului 2023, după o carieră în care a câștigat etape la Turul Franței, Giro d'Italia și Vuelta a Spania.

Multiplu campion mondial atât pe șosea, cât și pe circuit, a câștigat bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, după ce a câștigat argint la ciclism pe echipe la Londra 2012.

CPA Women, asociația mondială a femeilor bicicliste, s-a declarat „șocată” de vestea morții lui Hoskins, adăugând: „Trimitem gândurile către cei care o iubesc, începând cu copiii ei (...).”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel